Pidensimme hakuaikaa 15.3. asti!

Heippa!

 

Olemme ryhmä nuoria, jotka etsivät osuuskunnallensa uusia tekijöitä. Vuonna 2020 suurimmalta osalta meiltä meni koronan takia kesätyöt alta ja päätimme ottaa ohjat omiin käsiimme. Kokoonnuimme yhteen ja perustimme Arboretumin kupeeseen kahvila Airo osk:in, joka tekee läheistä yhteistyötä Takon soutajat ry:n kanssa. Aloitimme kahvilatoiminnalla ja laajensimme kesän aikana soutuveneiden vuokraamiseen, tilavuokraukseen ja muuhun oheistyöhön. Osuuskunta laajeni kuitenkin niin nopeaa tahtia, että tarvitsemme lisäkäsiä auttamaan ja etsimme uusia osuuskunnan jäseniä täyttämään rivejämme.

Kenet haluamme riveihimme

Etsimme ensisijaisesti ahkeria 15-20 vuotiaita nuoria, jotka ovat kiinnostuneita kahvilatyön tekemisestä. Osuuskunnan periaatteiden mukaisesti olemme juuri niin tuottavia, kuin itse haluamme olla, joten vaadimme suurta motivaatiota yhteiselle työtaakalle ja kehittyvää mieltä, sekä joustavuutta. Lisäksi yrityksen johtaminen ja pyörittäminen vaatii sujuvan kommunikaation, ja näemmekin eduksi hyvät vuorovaikutustaidot, sekä mahdollisen kielitaitoisuuden työntekijöissämme

 

Osuuskuntalaisen työtehtäviin kuuluu:

  • kahvilatyönteko ja leipominen

  • markkinointi ja somen päivittäminen

  • venevuokrausta

  • kehitystyötä ja palavereja

 

Vaikka lista saattaakin vaikuttaa epämääräiseltä, kuuluu oman yrityksen pyörittämiseen hyvin paljon muitakin työtehtäviä ja jokaiselle oma-aloitteiselle työntekijälle löytyy yhteisöstämme taatusti mieleistä tehtävää. Emme kuitenkaan vaadi täydellisyyttä, eikä kaikkea tarvitse osata. Olemme itsekin oppineet paljon tehdessämme ja olemme valmistautuneet opettamaan tietomme ja taitomme eteenpäin.

Mitä tarjoamme

Jäsenenämme pääset vaikuttamaan ja rakentamaan yritystä ja tarjoamme jäsenillemme paljon kokemusta ja ovia avaavan cv-merkinnän. Vaikka etsimme jäsenistämme joustavuutta, tarjoamme kuitenkin kevyet työpäivät (pyhitämme työntekijöidemme vapaapäivät ja vaalimme lomiamme). 

Tienestit määräytyvät työpanoksen mukaan, joten haemmekin ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään rinnallamme töitä mielessä muukin kuin vain rahallinen korvaus.

Miten voit hakea osakkaaksi ja muuta tietoa

  • Jos kiinnostuit, pyydämme lähettämään CV:n ja lyhyen hakemuksen osoitteeseen osuuskuntaairo.rekry@gmail.com, joista käy ilmi miksi juuri sinä olisit sopiva yrityksemme jäseneksi. Hakuaika päättyy 10.3.2021, jonka jälkeen pyydämme valikoituneet hakijat haastatteluun. Vastaamme kuitenkin jokaiseen hakemukseen.

  • Huomioithan, että osuuskuntana otamme vastaan pakollisen liittymismaksun, eli osakasmaksun (100€), tämän summan saa kuitenkin erotessa takaisin.

  • Halutessasi voit myös vierailla nettisivuillamme, osoitteessa https://www.airoosk.com/.

Lisäkysymyksiä?

Mahtavaa, kun kiinnostuit! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja pyrimme aktiivisesti tekemään rekrytointiprosessistamme mahdollisimman mukavaa niin hakijoille, kuin tämänhetkisille työntekijöillemme – olemme työyhteisö, jossa kaikkia kuunnellaan. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen osuuskuntaairo.rekry@gmail.com.